Înainte de a șterge un site web
Se recomandă:
- Să creați o copie de rezervă a fișierelor site-ului web
- Exportați baza de date
- Verificați dacă site-ul web nu mai este necesar
- Confirmați că niciun alt domeniu sau subdomeniu nu utilizează același director
Dacă nu mai aveți nevoie de un site web și doriți să îl eliminați din panoul mybox, îl puteți șterge direct din secțiunea “Site-uri web”.
Printre motivele frecvente pentru ștergerea unui site web se numără:
- Reinstalarea unui sistem de gestionare a conținutului (CMS), cum ar fi WordPress sau PrestaShop
- Crearea unei noi versiuni a unui site web
- Eliminarea unui mediu de testare sau de dezvoltare
- Curățarea site-urilor web neutilizate

Apoi, în lista de pagini, selectați butonul “Acțiuni”

apoi selectați ultimul element din lista derulată: “Ștergere”

În fereastra care apare, confirmați operațiunea apăsând butonul “Da, ștergeți”, asigurându-vă că ați selectat pagina corectă pentru ștergere.

Vă rugăm să rețineți că ștergerea unei pagini din panoul mybox nu duce la ștergerea fișierelor sau a bazei de date. Acestea rămân pe server, așa că, dacă doriți să eliberați spațiu, trebuie să ștergeți fișierele manual, folosind o aplicație client FTP. AICI veți găsi instrucțiuni privind configurarea aplicației client WinSCP.