În lista principală, aveți opțiunea de a vă bloca temporar contul sau de a-l șterge definitiv folosind butonul "Acțiune" și selectând, respectiv, „Blocare” și „Ștergere”.
Pentru a bloca temporar accesul unui utilizator selectat la cont (fără a modifica sau șterge contul), selectați butonul „Blocare” de lângă numele acestuia. Puteți anula restricția făcând clic pe „Deblocare”.

Pentru a schimba directorul de bază sau parola, faceți clic pe butonul „Editare” de lângă datele de autentificare selectate. Se va deschide un formular în care puteți modifica setările.

Uneori este necesar să schimbați parolele tuturor conturilor cu una uniformă. Pentru aceasta, faceți clic pe opțiunea „Schimbați parola pentru toți” situată sub lista conturilor FTP, apoi introduceți de două ori noua parolă în formular. După ce confirmați cu butonul „Schimbă toate parolele”, operațiunea va fi efectuată.

De asemenea, este posibil să blocați toate conturile. Pentru aceasta, selectați opțiunea „Blocați toate conturile” situată sub lista conturilor FTP.
