Dacă nu mai aveți nevoie de o căsuță poștală, intenționați să faceți curățenie sau doriți să schimbați proprietarul, puteți folosi opțiunea de a șterge conținutul acesteia. Aceasta este o comandă care va șterge tot conținutul.
1. După ce v-ați autentificat în panoul mybox, accesați secțiunea “E-mail” din meniul din stânga, apoi selectați căsuța poștală și extindeți fila “Avansat”.

2. În partea dreaptă, veți găsi o coloană cu opțiuni suplimentare, unde se află un link intitulat “Șterge conținutul casetei”. După ce faceți clic pe link, sistemul vă va întreba dacă sunteți sigur că doriți să efectuați această acțiune.

Atenție!
Atunci când utilizați această funcționalitate, trebuie să țineți cont de faptul că este posibil ca opțiunea de recuperare a conținutului căsuței poștale curățate să nu fie disponibilă.